Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til kurven

  Opdaterer din indkøbskurv

  cart-loader

  Faith in Nature Alge ekstrakt Balsam (250 ml)

  Balsam alge ekstrakt 250ml fra Faith in nature

  Spar 10%

  Pris: 49,95 kr

  Kun 44,95 kr

  Den vildt voksende organiske alge som bruges I vores shampoo/balsam, kommer fra det uforurenede dybe hav og ikke fra kyst strækningerne. Algerne er rige på jod, selen og mange andre essentielle spor mineraler og proteiner. Virker som en anti-oxidant og fjerner frie radikaler og reducerer celle skaderne.
  Hurtig levering
  1 - 3 dages levering
  Gratis fragt
  Ved køb over 650 kr.
  Beskrivelse
  Den vildt voksende organiske alge som bruges I vores shampoo/balsam, kommer fra det uforurenede dybe hav og ikke fra kyst strækningerne. Algerne er rige på jod, selen og mange andre essentielle spor mineraler og proteiner. Virker som en anti-oxidant og fjerner frie radikaler og reducerer celle skaderne. Er ofte virksom mod skæl. Er beriget med diskrete og opfriskende aromaterapeutiske olier.

  Bruges efter vask med vores shampoo. Masser? balsamen godt ind i hår og hovedbund. Lad det blive i håret i nogle minutter (gerne op til 5 min. For det bedste resultat). kan bruges dagligt. Hvis balsamen kommer i kontakt med øjnene, så skyl grundigt efter med vand.

  Er gældende for alle produkter i Faith in Nature serien:

  - Uden parabener
  - Ingen brug af sodium laureth/lauryl sulfater (kemisk sæbe)
  - Ingen syntetiske duftstoffer
  - Rene urter og aromaterapeutiske olier
  - Ikke tilsat konserveringsmidler
  - Ikke tilsat farvestoffer eller kun tilsat naturlige farvestoffer
  - Biologisk nedbrydelig

  I mange af produkterne er ingredienserne økologiske. Ingredienserne er af vegetabilsk oprindelse og her er brugt mange essentielle olier.

  Varedeklaration:
  Aqua (vand fra sø distriktet i Nordvest-England), cetyl stearyl alcohol (kokos baseret voks), brassica oleifera (raps), ascophyllum nodosum (organisk alge ekstrakt), citrus limonum (citron), citrus aurantifolia (lime), melaleuca alternifolia (tea tree), cetrimonium chloride (blødgørende middel fra palmeolie), limonene, linalool, citral.
  Praktisk information:
  • Gratis Fragt på ordrer over 650 kr
  • Levering fra 39 kr
  • 30 dages returret
  • Sikker betaling
  Varenummer: 7338

  Andre kunder købte også disse varer