Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til kurven

    Opdaterer din indkøbskurv

    cart-loader

    Beet It Shot Rødbedejuice Ø (70 ml)

    Rødbedejuice og citron shot 70ml økologisk fra Beet it

    25,00 kr
    Shottet indeholder kun økologisk koncentreret rødbedejuice med en snært af citron-juice og bør indtages 1-3 timer før motion for at få effekten af forbedret udholdenhed.
    Bestillingsvare
    7 - 14 dages levering
    Gratis fragt
    Ved køb over 650 kr.
    Beskrivelse
    Den økologiske juiceproducent James White i England har lanceret en ny koncentreret 7cl rødbedejuice med ekstra power og STAMINA effekt. Dette funktionelle produkt er rettet mod sundhedsbevidste og sportsfolk.

    Ny forskning - Forbedret Stamina og Iltoptagelse
    Lanceringen kommer efter at en videnskabelig rapport sidste år afslørede at rødbedejuice kan forbedre de sportslige resultater med 16%. Rapporten blev offentliggjort i august 2009 og ledet af University of Exeter og medforfatter af UK sportsvidenskabsmand prof. Andy Jones.

    Shottet indeholder kun økologisk koncent-reret rødbedejuice med en snært af citron-juice og bør indtages 1-3 timer før motion for at få effekten af forbedret udholdenhed.

    Sportsdrikke er traditionelt afhængige af glukose og/eller koffein som stimulans imens nitraterne i rødbedejuicen kan effektivisere muskelarbejdet og forbedre din udholdenhed.

    Trods sin størrelse er Beet It Stamina Shot anerkendt som en ?en af seks om dagen (frugt og grøntsag)? Normalt kræves mindst 15cl juice for at tælle som én enhed, men shottet har samme niveau af næringsstoffer koncentreret i en mindre mængde. Dette 7cl shot indeholder altså den samme mængde nitrater og næringsstoffer som i Beet It 250 ml juicen fra James White.
    Praktisk information:
    • Gratis Fragt på ordrer over 650 kr
    • Levering fra 39 kr
    • 30 dages returret
    • Sikker betaling
    Varenummer: U-3146

    Andre kunder købte også disse varer