Menu

Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til kurven

  Opdaterer din indkøbskurv

  cart-loader

  Galdesten kan opløses med naturens apotek

  14/12/15 12.14

  Årsagerne til galdesten er mange, men rent psykisk kan tilbageholdenhed med f.eks. vrede og manglende evne til at sige fra, bidrage væsentligt til galdesygdomme, som i øvrigt er en typisk kvindesygdom.
  Galdesten kan ofte være et symptom på at man også har en mangelfuld fordøjelse. Det uheldige er, at megen føde går tabt i den dårlige fordøjelse og det giver et stort tab af livsvigtige mineraler og vitaminerne A, D, E og K. Samtidig får visse tarmbakterier frit spil til at formere sig hurtigt på grund af den delvist ufordøjede føde. Det skaber en overvægt af de tarmbakterier, som i forvejen trives lidt for godt af den vesterlandske livsstil. En dårlig fordøjelse og ubalancen i tarmfloraen udløser større mængder af gas, som desuden forårsager ubehag, dårlig ånde og ilde lugtende afføring.
  I mange år har man sagt at fedtfattig kost hjælper på galdesten, men det er ikke helt sandt. Man ved i dag, at det sunde fedt er livsvigtigt for kroppen og at det stimulerer en daglig tømning af galdeblæren, hvilket minimerer stendannelse. Faktisk hindrer en fedtfattig kost optagelsen af sunde essentielle fedtsyrer, samt vitaminer og mineraler og det kan fremkalde tilstande, der er langt værre end galdeproblemer. Det fedt som man undgå, er animalsk fedt og derfor også mælkeprodukter, samt raffinerede olier, som alle forværrer galdesten. Spis i stedet lidt af det sunde fedt hver dag, se nedenfor i kost og tilskud.
  Mange galdesten kan passere gennem galdegangen og afhjælpes via kost og naturmedicin, og det er langt billigere og nemmere end operation. Der vil selvfølgelig være tilfælde hvor galdesten er så fremskredet, at man er nødt til at gennemgå en operation. I mange andre tilfælde kan man nå at opløse galdesten med naturens apotek. Jeg vil især anbefale en opskrift med den flydende urtedrik Resium, NDS Probiotic classic 9 til at genskabe balance i tarmfloraen og lecithingranulat, som nedbryder det dårlige LDL-kolesterol (det er kolesterol der danner sten i galdeblæren) og kombinere det med homøopati (fordi homøopatien virker på flere planer end det fysiske) og sund kost.

  Undgå:
  Animalsk fedt, (også mælkeprodukter) raffinerede olier, alkohol, overvægt, hurtige vægttab, kaffe, sodavand, raffineret kost, især ”hårde hvidevarer” som sukker og hvedemel. (Undersøgelser har vist at befolkningsgrupper, der er overvægtige, og som overvejende lever af raffineret føde danner langt flere sten end dem, som spiser uraffineret kost). Urter:
  Resium, flydende urtedrik, mælkebøtteblade og rod, cikorierod, rosmarin, marietidselfrø, fennikel, lakridsrod(sænker kolesterolet) og røllike. Homøopati:
  Renodoron fra Weleda, Oxalis D3 (Weleda receptpligtig) og Formica D6. fra Allergica. Da galdeblæren samarbejder med leveren vil en leverkur med Heparon fra Allergica være fornuftigt og forebyggende, at tage på et senere tidspunkt.

  Posted in Artikler By

  Mikkel Cort