Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til kurven

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader

Gourmix Kat Menu 1 Fuldfoder (1250 gr)

GourMix kat, menu 1 fuldfoder fra Vetcure biotec

Spar 12%

Pris: 161,00 kr

Kun 141,00 kr

Tamkatten har et menukort der består af mere end 1000 forskellige byttedyr.
? Rigtig mange af disse byttedyr findes ikke i landbrugets dyrebesætninger, hvilket betyder at disse fødekilder ikke kan fås som en råvare til at producere tørfoder af.
Hurtig levering
1 - 3 dages levering
Gratis fragt
Ved køb over 650 kr.
Beskrivelse
Tamkatten har et menukort der består af mere end 1000 forskellige byttedyr.
Rigtig mange af disse byttedyr findes ikke i landbrugets dyrebesætninger, hvilket betyder at disse fødekilder ikke kan fås som en råvare til at producere tørfoder af. Så vi har måttet tænke nyt og innovativt for at løse den opgave.
Vi ville have så mange økologiske råvarer i produkterne som overhovedet muligt. Vi har derfor haft vores danske producent sat på en stor opgave i forbindelse med fremskaffelsen af de råvarer, der skal bruges. Disse skal jo også gerne kunne skaffes fremover.
Og sidst, men ikke mindst, ville vi lave et højkvalitetsprodukt, som samtidig kan fås til en overkommelig pris. Din kat er det vigtigste og den skal have det allerbedste ? så det har vi puttet indeni posen. Samtidig har vi fravalgt farvestrålende og miljøbelastende emballage.

For at kunne tilgodese din kats behov for afveksling har vi valgt at lægge ud med to forskellige GourMix menuer til kat; nemlig Menu No.1 og Menu No. 2.

Posen indeholder 1250 gram
Ingredienser: 
And, majs (økologisk), havre (økologisk), fisk, æg, kyllingelever, sojabønner (økologisk), tomat (økologisk), blanding af 9 udvalgte tørrede planter, vitaminer, æbler (økologisk), mineraler.
Praktisk information:
  • Gratis Fragt på ordrer over 650 kr
  • Levering fra 39 kr
  • 30 dages returret
  • Sikker betaling
Varenummer: 8202
Se lignende produkter

Andre kunder købte også disse varer

?>