Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til kurven

  Opdaterer din indkøbskurv

  cart-loader

  Natur Drogeriet Hybenkerneolie (50 ml)

  Hybenkerneolie 50 ml fra Naturdrogeriet

  Spar 10%

  Før 99,50 kr

  Kun 89,00 kr

  Hybenkerneolien kan altså være til hjælp ved hudskader som følge af ar, eftervirkninger efter forbrændinger, meget tør og aldrende hud, rynker og striber i huden. Olien opsuges hurtigt i huden og efterlader ingen generende fedtspor.
  Bestillingsvare
  7 - 14 dages levering
  Gratis fragt
  Ved køb over 650 kr.
  Beskrivelse
  KØB NU OG FÅ LEVERET HURTIG OG BILLIGT!

  Hybenkerneolie
  Det blev opdaget i 1980 på Conception Universitet i Chile gennemførte en række undersøgelser med hybenkerneolie og kunne påvise, at der var tale om et fremragende middel for hudvæv.
  I Chile har grundige undersøgelser i tyske og amerikanske laboratorier vist, at 80 procent af denne olie består af umættede fedtsyrer, nemlig 40,5 procent linolsyre og 39,5 procent alfalinolsyre.

  Denne type fedtsyre er meget vigtig for ligevægten i cellevæggene, forsvarskræfterne og de fysiologiske processer i hudcellernes og vævets regeneration.

  Undersøgelserne viste, at hybenkerneolie er et virksomt produkt - til regeneration af huden
  til mildning af mange slags ar (især efter forbrændinger samt posttraumatiske ar

  ved alderdomspletter/for tidlig ældning af huden (f.eks. ved overdreven solbadning)

  til opretholdelse af hudens struktur og friskhed - til meget tør og rynket hud

  Undersøgelse:
  Undersøgelsen blev gennemført med 90 personer, som havde forskellige ar (forbrændinger, snit, operationsar) på kroppen og i ansigtet. Disse ar var relativt friske (1-5 år gamle, hos 46 procent af personerne), men hos de resterende 54 procent af personerne var arrene helt op til 20 år gamle (fra 6 til 20 år).
  Blandt de 90 personer var der to tilfælde, hvor der ikke blev konstateret effekt overhovedet. Der blev ikke konstateret allergiske hudreaktioner. Hos de øvrige personer var resultaterne positive, især ved operationsar og eftervirkninger efter forbrændinger.
  Olien forbedrede kvaliteten af vævet, og der blev konstateret en normal tonus (sammentrækningsgrad, elasticitet) i huden. Rynkerne blev betydeligt mindre, og tør hud fik tilført fugtighed.
  Disse egenskaber gør, at hybenkerneolie må regnes for et virksomt produkt, som aktivt regenererer cellerne. Det bidrager til at opretholde hudvævet og dets friskhed, forebygge aldringsprocessen og mildne ar og pletter.
  Hybenkerneolie fremstilles af kernerne af Rosa canina og R. rubiginosa.

  Anvendelse:
  Alt efter det individuelle tilfælde kan brugen vare i to-tre måneder. Olien bruges ufortyndet og indmasseres daglig to-tre minutter med cirklende bevægelser på det ramte sted.
  Hybenkerneolien kan altså være til hjælp ved hudskader som følge af ar, eftervirkninger efter forbrændinger, meget tør og aldrende hud, rynker og striber i huden. Olien opsuges hurtigt i huden og efterlader ingen generende fedtspor.

  Bemærk: Olien bør ikke anvendes på fedtet hud og akne.

  Varedeklaration:
  Hybenkerneolie fremstilles af kernerne af Rosa canina og R. rubiginosa.
  Dosering: Alt efter det individuelle tilfælde kan brugen vare i to-tre måneder. Olien bruges ufortyndet og indmasseres daglig to-tre minutter med cirklende bevægelser på det ramte sted.
  Praktisk information:
  • Gratis Fragt på ordrer over 650 kr
  • Levering fra 39 kr
  • 30 dages returret
  • Sikker betaling
  Varenummer: U-12647
  Se lignende produkter