Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til kurven

  Opdaterer din indkøbskurv

  cart-loader

  John Masters

  John Masters begyndte som hårstylist lige efter high school i 1975 og dengang var sundhedsrisikoen ved at arbejde med skrappe kemikalier i salonerne ikke det store samtaleemne.

  Historien om John Masters


  Efter at han var begyndt at leve økologisk, begyndte John dog at undersøge farerne ved kemikalier som eksempelvis ammoniak og sulfater, der ofte er hovedingredienserne i hårfarve og produkter til highlights og afblegning.

  "Jeg mener kunststoffer har en vis berettigelse, men ikke i eller på kroppen" har John Master udtalt. Og i sin første egen frisørsalon stoppede han derfor med at permanente og begyndte at udvikle hårprodukter på en ikke giftig base - men med æteriske olier, planteekstrakter og helsekostbestanddele, som for eksempel økologisk æble-cider eddike, der var grundlaget for hans første hairrinse.

  I dag udvikles alle John Masters produkter i et samarbejde mellem kemikere og urtespecialister med fokus på kroppens sundhed.

  John Masters online på tilbud


  Hos Helsehelse finder du John Masters online til faste lave priser - uanset om du leder efter hårprodukter eller pleje til kroppen.

  Klik på knappen herunder for at finde netop den type pleje fra John Masters du søger.