Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til kurven

  Opdaterer din indkøbskurv

  cart-loader

  Masker

  Ansigtsmasker renser huden i dybden og er vitaliserende, blødgørende, nærende, opstrammende og stimulerende for huden. Masker kan påføres huden en til to gange ugentlig og bedst om aftenen, da huden regenererer om natten. Får brug fjernes makeup og dagcreme, så huden er helt ren inden masken påføres. Læs på brugsanvisningen hvor længe masken skal sidde på får den afrenses, og luk derefter hudens porer med en skintonic eller ansigtsvand og slut af med en natcreme.
  Maske til antiage fra fx Aniel, A. Børlind og Alva er nærende, dybderensende, styrkende, genopbyggende og giver en smukkere og fastere hud. Tilfører hudens celler vigtige næringsstoffer, og støtter hudens naturlige balance.Mildning af rynker, som opstår på grund af fugttab. Fremmer celleomsætningen og stimulerer blodcirkulationen. Masker kan påføres huden en til to gange ugentlig og bedst om aftenen, da huden regenererer om natten. Får brug fjernes makeup og dagcreme, så huden er helt ren inden masken påføres. Læs på brugsanvisningen hvor længe masken skal sidde på får den afrenses, og luk derefter hudens porer med en skintonic eller ansigtsvand og slut af med en natcreme.
  Maske til fedtet hud fra fx Aniel og John Masters er nærende, stimulerende, genopbyggende og virksom til fedtet hud og grove porer. Er dybderensende og fjerner de døde hudceller og fremmer cellefornyelse. Indeholder plantestoffer, som normaliserer en fedtet hud. Masker kan påføres huden en til to gange ugentlig og bedst om aftenen, da huden regenererer om natten. Får brug fjernes makeup og dagcreme, så huden er helt ren inden masken påføres. Læs på brugsanvisningen hvor længe masken skal sidde på får den afrenses, og luk derefter hudens porer med en skintonic eller ansigtsvand og slut af med en natcreme.
  Maske til normal hud fra fx A.Børlind, Aniel, Essential Care og John Masters er dybderensende, opstrammende, nærende og intensiv pleje til den normale hud. Fremmer cellefornyelse, er blødgørende og opkvikkende. Masker kan påføres huden en til to gange ugentlig og bedst om aftenen, da huden regenererer om natten. Før brug fjernes makeup og dagcreme, så huden er helt ren inden masken påføres. Læs på brugsanvisningen hvor længe masken skal sidde på får den afrenses, og luk derefter hudens porer med en skintonic eller ansigtsvand og slut af med en natcreme.
  Maske til sart hud fra fx Aniel, John Masters og A. Børlind er dybderensende, super nærende, blødgørende og stabiliserende intensivpleje, som beroliger sart hud og understøtter hudens naturlige balance. Det giver en sundere, smukkere og fastere hud. Masker kan påføres huden en til to gange ugentlig og bedst om aftenen, da huden regenererer om natten. Får brug fjernes makeup og dagcreme, så huden er helt ren inden masken påføres. Læs på brugsanvisningen hvor længe masken skal sidde på får den afrenses, og luk derefter hudens porer med en skintonic eller ansigtsvand og slut af med en natcreme.
  Maske til tør moden hud fra fx A. Børlind, Beauty Pacifique og Alva er nærende, dybderensende, genopbyggende og giver en smukkere og fastere hud. Tilfører hudens celler vigtige næringsstoffer, og støtter hudens naturlige balance. Mildning af rynker, som opstår på grund af fugttab. Masker kan påføres huden en til to gange ugentlig og bedst om aftenen, da huden regenererer om natten. Før brug fjernes makeup og dagcreme, sŒ huden er helt ren inden masken påføres. Læs på brugsanvisningen hvor længe masken skal sidde på får den afrenses, og luk derefter hudens porer med en skintonic eller ansigtsvand og slut af med en natcreme.
  Maske til uren hud fra fx Alva og Dado Sens renser huden i dybden og fjerner de døde hudceller og åbner tilstoppede porer. Huden vil blive mere klar og frisk at se på med tiden. Indeholder plantestoffer som har en har en antibakteriel virkning. Beroligende og blødgørende. Masker kan påføres huden en til to gange ugentlig og bedst om aftenen, da huden regenererer om natten. Får brug fjernes makeup og dagcreme, så huden er helt ren inden masken påføres. Læs på brugsanvisningen hvor længe masken skal sidde på får den afrenses, og luk derefter hudens porer med en skintonic eller ansigtsvand og slut af med en natcreme.