Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til kurven

  Opdaterer din indkøbskurv

  cart-loader

  Nordic Naturals Omega-3 Mini Jordbærsmag (180 kapsler)

  Omega 3 mini med jorbærsmag 180 kap

  Availability: Out of stock.

  Abonnér på en fast levering og spar 5%
  Pris: 208.05 kr
   Leveringsservice
  Køb en og få den leveret som normalt
  Første levering:

  Pris: 259,00 kr

  Kun 219,00 kr

  Velsmagende, bløde og tyggevenlige gelatine kapsler med naturlig jordbærsmag
  Bestillingsvare
  7 - 14 dages levering
  Gratis fragt
  Ved køb over 650 kr.
  Beskrivelse
  Nyt navn, men stadig den samme høje kvalitet

  Børnenes DHA bliver til omega 3 Mini.

  Velsmagende, bløde og tyggevenlige gelatine kapsler med naturlig jordbærsmag

  Nordic Naturals? Children?s DHA er til børn fra 1-5 år og er udvundet af arktisk torsk - fanget i Norge - der har en naturlig høj mængde af den vigtige omega-3 fedtsyrer DHA. DHA er en omega-3 fedtsyre, der findes overalt i kroppen og spiller en vigtig rolle som strukturmateriale i hjernen og øjet.

  Børn elsker de bløde gelatine kapsler, der let kan tygges eller synkes af børn over 1 år, og betragtes nærmest af børn som slik.
  DHA repræsenterer ca. 97% af alt omega-3 fedt i hjernen og 93 % i øjets nethinde. Da børn i alderen 0-5 år øger deres hjernemasse med ca. 3,5 gang, er det vigtigt, at de gennem kosten får tilført den essentielle fedtsyrer DHA, da kroppen ikke selv kan danne denne meget vigtige fedtsyre.

  Kosten kan med fordel suppleres med Children?s DHA, hvis den daglige kost ikke indeholder tilstrækkelige mængder frisk fisk.

  Forslag til indtagelse: 4 kapsler dagligt i forbindelse med mad. Ved særlige behov 7-8 kapsler. Opbevares bedst koldt, tørt og væk fra sollys.

  Ingredienser: Ren arktisk torskeleverolie, gelatine, konsistensmiddel (glycerol), vitamin E (d-alfa tokoferol), jordbærsmag og rosmarinolie.

  Alle Nordic Naturals produkter er af farmaceutisk kvalitet, skånsomt fremstillet og testet af tredje parts laboratorier for renhed. For at kunne dokumentere fraværet at miljømæssige forureningsfaktorer som PCB, dioxiner, pesticider, og tungmetaller, samt 210 andre forureningsstoffer, overgår alle Nordic Naturals produkter den Europæiske Farmakopé og Norske Medicinal Standards kvalitetskrav til renhed. Alle produkter er gennem en patenteret produktionsproces tilsat smag af naturlig citrus, appelsin eller jordbæraroma.
  Praktisk information:
  • Gratis Fragt på ordrer over 650 kr
  • Levering fra 39 kr
  • 30 dages returret
  • Sikker betaling
  Varenummer: U-10000
  Se lignende produkter

  Andre kunder købte også disse varer