Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til kurven

    Opdaterer din indkøbskurv

    cart-loader

    Pukka Rose Water Spray Ø (100 ml)

    Rose water spray 100ml fra Pukka

    Spar 7%

    Før 138,00 kr

    Kun 128,00 kr

    Pukka´s rosenvand kommer fra Iran hvor det er ideelt at dyrke roser på de høje bjerg plateauer i en ren atmosfære som gør det ideelt til økologisk dyrkning.
    Bestillingsvare
    7 - 14 dages levering
    Gratis fragt
    Ved køb over 650 kr.
    Beskrivelse
    Pukka´s rosenvand kommer fra Iran hvor det er ideelt at dyrke roser på de høje bjerg plateauer i en ren atmosfære som gør det ideelt til økologisk dyrkning.
    Den bedste kvalitet af rosenvand kommer fra høje temperaturer og tørre forhold som giver en eksklusiv duft til roserne. Pukka´s roser er håndplukket ved morgengry og ved solnedgang. Dette bevarer deres værdifulde duft og olie. Derefter bliver de skånsomt damp-destilleret for at udtrække deres subtile duft.
    Der bruges 1 kg. friske økologiske rosenblade til at lave 1 liter rosenvand.

    Pukka sørger for at gennemføre deres etiske business i alle deres landbrugs projekter. De Iranske landmænd er en del af disse fair trade projekter. Hele produktionen er ikke mekaniseret og selvfølgelig-økologisk certificeret af "The Soil Association" som er de engelske myndigheders økologiske kontrol organ. Rosenvand´s virkning.

    I Ayurveda, værdsætter man roser for deres nærende effekt på nerverne, de virker opløftende og åbner hjertet, som er sædet for medfølelse, kærlighed og tålmodighed. Rose remedier er gode for opsvulmede øjenlåg og som en ansigtstonic.
    Rosenspray er godt at bruge når man har acne eller hud irritation. Rosenvand er specielt kendt for at give huden liv, virke foryngende, udglatte rynker og virke kølende.

    Kan bruges som skin tonic fordi det er en af de få skin tonics som ikke indeholder alkohol. Alkohol udtørrer huden og fremhæver rynker. Rosenvand virker positivt imod rynker og har på samme tid en naturlig sammentrækkende virkning og er også god imod uren hud.
    Fordi rosenvand har en kølende virkning, så er det godt at bruge hvis du har PMS, hedeture eller føler irritation. (Du kan have en flaske stående i bilen eller under varme forhold, netop af denne grund.)

    Tilføj en teske rosenvand fra flasken til din Pukka "Love te" eller "Harmonise te" for at gøre dem endnu mere rosenfyldt. Disse teer har også en kølende, afslappende og afbalancerende virkning.

    Varedeklaration:
    100% økologisk rosenvand. Intet andet.
    Praktisk information:
    • Gratis Fragt på ordrer over 650 kr
    • Levering fra 39 kr
    • 30 dages returret
    • Sikker betaling
    Varenummer: U-11834
    Se lignende produkter

    Andre kunder købte også disse varer