Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til kurven

  Opdaterer din indkøbskurv

  cart-loader

  Tyggegummi Birkesød Spearmint m. Xylitol (70 stk)

  Tyggegummi Birkesød Spearmint 70 stk

  Spar 0%

  Markedspris 56,95 kr

  Spar 10%

  Før 59,95 kr

  Kun 53,95 kr

  BirkeSød sukker er kaloriefattig og passer på tænderne.
  Udsolgt
  Uvis leveringsdato.
  Gratis fragt
  Ved køb over 650 kr.
  Beskrivelse
  BirkeSød sukker er kaloriefattig og passer på tænderne.

  Det er blevet populært at fokusere på at spise kulhydratfattigt, og det har givet gode vilkår for en helt ny generation af forarbejdede madvarer, som netop retter sig mod forbrugere, der har skiftet kostvaner. Sødemidler som BirkeSød er eksempler på de nyskabende kostfaktorer, som anvendes i kulhydratfattige madretter eller kure.

  BirkeSød er et hvidt, krystallinsk stof, som ligner og smager som sukker. Det findes naturligt i træ, frugter, grønsager - og i menneskekroppen. BirkeSød bruges oftest som et kaloriefattigt sødemiddel, som ikke nedbryder tændernes emalje.

  "BirkeSød er stærkt på vej til at blive en ganske almindelig erstatning for sukker, og på grund af dets unikke egenskaber kan det bruges i mange sammenhænge
  BirkeSød smager som sukker, men indeholder 1/3 færre kalorier og er godkendt af både WHO og USA's sundhedsmyndigheder (FDA) som et sikkert tilsætningsstof til fødevarer i begrænsede mængder.

  BirkeSød tilhører polyol-gruppen af kulhydrater. Det går ofte under betegnelsen "sukkeralkohol", fordi det i kemisk opbygning ligner både sukker og alkohol. Da BirkeSød kun optages langsomt og ikke fordøjes fuldstændigt, kan det markedsføres med et kalorieoptag på kun 2,4 kalorier pr. gram.

  BirkeSød indeholder 40% færre kalorier i forhold til sukker, og dermed er det en glimrende erstatning for sukker i mange af de kostprogrammer, der er populære for tiden. Desuden optages BirkeSød langsomt af kroppen og har dermed et lavt glykæmisk indeks på 7. Til sammenligning har sukker et glykæmisk indeks på 83.

  Udover de fordele, BirkeSød giver som et sødemiddel i kosten, er stoffet også godt for tænderne. Dets evne til at modvirke nedbrydning af tænderne samt dets søde smag gør det meget velegnet til brug i sukkerfrit tyggegummi, pastiller og mundhygiejneprodukter som f.eks. BirkeSød tyggegummi.
  Praktisk information:
  • Gratis Fragt på ordrer over 650 kr
  • Levering fra 39 kr
  • 30 dages returret
  • Sikker betaling
  Varenummer: 12542
  Se lignende produkter
  Produktinformation
  Næringsdeklaration (indhold pr. 100g):
  Energi771 kJ / 184 kcal
  Fedt0,3 g
  - heraf mættede fedtsyrer
  Kulhydrat75 g
  - heraf sukkerarter0 g
  Kostfibre-
  Protein0 g
  Salt0 g
  Andre informationer:
  Stregkode5703137208060
  OprindelseslandEU - pakkes i Danmark.

  Andre kunder købte også disse varer