Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til kurven

  Opdaterer din indkøbskurv

  cart-loader

  Natur Drogeriet Body Kraft 88% Sojaprotein (400 gr)

  Body Kraft 81% sojaprotein 400 gr

  119,95 kr
  muskeludvikling - naturlig
  Udsolgt
  Uvis leveringsdato.
  Gratis fragt
  Ved køb over 650 kr.
  Beskrivelse
  100% vegetabilske proteiner - isoleret sojaprotein med 90% protein i tørstof; indeholder alle essentielle aminosyrer - udrøres i mælk eller anden væske eller blandes i brød, farsretter osv. Purinfri.

  Anbefalet dosering: 1-3 spsk. udrørt i mælk, juice eller en anden væske fordelt på dagens måltider. Ved større sportsydelser kan anbefales 4 spsk. daglig.

  Slankekur: 3 spiseskefulde udrørt i vand eller skummetmælk før hvert måltid.

  Proteintilskud
  Der findes i dag flere forskellige typer proteintilskud, de fleste er fremstillet efter formler, der imødekommer bodybuilderes og andres atleters behov; men proteiner spiller også en væsentlig rolle for vægtkontrol og er nyttige for mennesker, der lever af ensidig kost (meget fedt og sukker) og for ældre, især når appetitten svigter.
  Der findes to forskellige typer proteiner, animalsk og vegetabilsk. Optageligheden for vegetabilske proteiner er ca. 75%, mens optageligheden for animalske proteiner er 99%.
  Det er en helsemæssig fordel, at proteinerne er purinfrie. Purin er en kemisk forbindelse, beslægtet med bl.a. urinsyre og koffein; det påvirker syre-base balancen i negativ retning samt belaster nyrerne.

  Hvad er protein?
  Protein består af aminosyrer. Aminosyrerne kan kombineres til et utal af forskellige proteiner. Kroppens proteiner opbygges af 22 forskellige aminosyrer. 11 af disse aminosyrer kan kroppen ikke selv producere, og de skal derfor tilføres via kosten. Disse 11 amino­syrer kaldes derfor essentielle (livsvigtige) aminosyrer.

  De essen­tielle aminosyrer er: Cystin, histi­din, isoleucin, leucin, lysin, me­thionin, phenylalanin, threonin, tryptofan, tyrosin og valin. Kroppen kan opbygge et "lager" af fedt og kulhydrat, men ikke af pro­tein. Proteinbehovet skal derfor dækkes af et dagligt indtag af pro­tein - enten via den daglige kost eller via kosttilskud.

  Proteintilskud kan aldrig erstatte en almindelig sund kost, men kan i forbindelse med træning være mere praktisk og effektiv. Indholdet af fedt er endvidere meget lavere (ned til 1%) i Natur-Drogeriet's proteintilskud.


  Hvem skal tage proteintilskud?
  Alle mennesker har brug for protein: Behovet for protein er genetisk bestemt og er endvidere påvirket af mange andre faktorer. Behovet varierer derfor fra person til person. Fysisk træning øger behovet for proteintilskud. Mens mennesker, der ikke dyrker sport, kan nøjes med ca. 0,8 g. protein pr. kilo legemsvægt dagligt, bar sportsudøvere indtage op til 2 g pr. kilo legemsvægt. Ekstra tilskud af protein kan forbedre resultaterne af træningen.
  Praktisk information:
  • Gratis Fragt på ordrer over 650 kr
  • Levering fra 39 kr
  • 30 dages returret
  • Sikker betaling
  Varenummer: 12652
  Produktinformation
  Næringsdeklaration (indhold pr. 100g):
  Energi1687 kJ / 398 kcal
  Fedt4,0 g
  - heraf mættede fedtsyrer
  Kulhydrat0,5 g
  - heraf sukkerarter0 g
  Kostfibre0 g
  Protein90 g
  Salt3,0 g
  Andre informationer:
  Stregkode5703137401805
  OprindelseslandIkke EU
  AllergenerSoja, Sulfit

  Andre kunder købte også disse varer