Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til kurven

  Opdaterer din indkøbskurv

  cart-loader

  Om HelseHelse.dk

  - Den lille butik med det store udvalg
  HelseHelse har et af Danmarks største vareudvalg inden for økologiske fødevarer, kosttilskud og skønhedsprodukter.
  Forretningen har tidligere været drevet af ægteparret Carsten og Christel som også stiftede den i sin tid. Grundfilosofien var dengang at have kunden i fokus.
  Stadig det samme. HelseHelse har i mellemtiden skiftet hænder, da Carsten og Christel ønskede nye eventyr i sit liv. Idag bliver den drevet af Jesper, som har tidligere erfaring fra branchen, hvor han bl.a. har drevet en anden helsekostforretning. Selvom HelseHelse har skiftet ejere, så er filosofien stadig den samme.
  Kunden er stadig i fokus og dette ses f.eks. ved det brede sortiment. Hvis kunden efterspørger det kan du finde det på HelseHelse. Derfor består sortimentet også af mange små nicheprodukter. Derudover ønskes en tæt kontakt med kunden og det er vigtigt med en god dialog.
  I takt med det tætte forhold er HelseHelse kun en mail eller et opkald væk - dialogen er og har altid været meget vigtig.

  Kernen af HelseHelse kræser omkring interessen for den sunde, økologiske livsstil. Det er vigtigt for os, at vore kunder føler sig godt oplyst. På baggrund af den viden vi kommer med ønsker vi, at kunden selv skal træffe valgene og finde frem til netop deres yndlingsprodukter.
  Det er vigtigt at fokusere på alle aspekterne og dermed både de fysiske og psykiske. På den måde tror vi på at det bedste resultat opnåes.

  Historien bag HelseHelse.dk

  - Fra lokalbutik i byen til butik på nettet
  HelseHelse startede i 2006 som en lokalbutik i byen Haslev på Sjælland. Ægteparret Carsten og Christel Holm fattede interesse for den sunde, økologiske livsstil, men savnede dels en butik i deres nærmiljø og dels produkter, der var til at betale. Da de ikke fandt deres behov mødt, åbnede de selv butik med mulighed for bestillinger over internettet.

  Ægteparret Carsten og Christel Holm tilstræb at drive en netbutik, der skulle være lige så tilgængelig og gennemskuelig som den lokale landsbykøbmand, man altid har kendt.