Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til kurven

  Opdaterer din indkøbskurv

  cart-loader

  Glutenfri

  Glutenfri produkter og fødevarer

  Glutenfri produkter bliver mere og mere populære og det er der gode grunde til.
  I mange år har det primært været glutenallergikere/personer med cøliaki, der har benyttet glutenfri fødevarer, men efterhånden er der flere og flere, der sværger til de gluten fri produkter.

  Gluten er et protein, der findes i en lang række korntyper, som eksempelvis hvede og rug. Hvordan kroppen reagerer på dette protein er forskelligt, men mange oplever at blive trætte, uoplagte og oppustede, når de indtager gluten - også selvom de slet ikke er allergiske.

  Nogle fødevarer indeholder fra naturens hånd ikke gluten, men der findes også en lang række produkter som naturligt indeholder gluten og hvor man derfor har brug for alternativer, hvis man ønsker en glutenfri kost. Et godt eksempel er hvidt brød. Det indeholder hvedemel - og hvedemel indeholder gluten.

  Med vores glutenfri fødevarer har du mulighed for både at købe færdiglavet glutenfrit brød eller brødmix, så du selv kan bage - samt hundredevis af andre varer. Dermed kan du nyde de fødevarer du plejer - bare glutenfri.
  Vi fører et stort udvalg og har markedets mest fordelagtige priser.
  Prøv en glutenfri periode

  Rigtig mange danskere har glutenallergi eller reagerer negativt på indtag af gluten - og de fleste uden at være klar over det. En nem måde at finde ud af, om en glutenfri kost kan gavne dig, er at holde sig fra glutenholdige fødevarer i en periode. Langt de fleste vil opdage, at de føler sig mindre oppustede og får mere energi.

  I løbet af en dag kan man hurtigt indtage meget gluten - alene alt det brød vi som danskere spiser, tilfører helt naturligt kroppen en betragtelig del af proteinet.

  Hvis du ikke ved, hvor du skal starte - og du ikke er allergisk overfor gluten vel at mærke - vil det oplagte derfor være at skifte dit brød ud med de glutenfri varianter.