Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til kurven

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader

Biosym Magnesium +300 (180 kapsler)

Biosym Magnesium +300 (180 kapsler)

Spar 15%

Pris: 199,00 kr

Kun 169,00 kr

Magnesium aktiverer utallige enzymer og har bl.a. betydning for hjerne, nervesystem, hjerte-kredsløb, muskler, stofskifte, energiproduktion, knogler og tænder.
Hurtig levering
1 - 3 dages levering
Gratis fragt
Ved køb over 650 kr.
Beskrivelse
Indeholder en kombination af Magnesium-oxid og Magnesium- aminosyrekelat fra AMT Labs i USA, som er af bedst tænkelige kvalitet.

Størstedelen af kroppens magnesium findes i cellerne, hvor det regulerer funktionen af utallige enzymer og dermed har indflydelse på næsten alle cellulære processer. Det regulerer også den helt essentielle balance og fordeling af calcium, kalium og natrium. F.eks. forhindrer Magnesium, at calcium deponeres de forkerte steder i kroppen. Magnesium aktiverer utallige enzymer og har bl.a. betydning for hjerne, nervesystem, hjerte-kredsløb, muskler, stofskifte, energiproduktion, knogler og tænder.

Uorganisk Magnesium ? som f.eks. Magnesium-oxid ? optages udmærket i organismen, men det bedst optagelige Magnesium er i form af Aminosyrekelat, som har en særdeles høj biotilgængelighed.

Magnesium + 300 indeholder en kombination af Magnesium-oxid og Magnesium- aminosyrekelat fra AMT Labs i USA, som er af bedst tænkelige kvalitet. Optagelighedsforsøg har vist, at Aminosyrekelat optages 2,4 gange bedre end uorganisk magnesium-klorid
Praktisk information:
  • Gratis Fragt på ordrer over 650 kr
  • Levering fra 39 kr
  • 30 dages returret
  • Sikker betaling
Varenummer: 16628
Se lignende produkter

Andre kunder købte også disse varer