Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til kurven

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader

Nordic Naturals Omega-3 med Citrussmag (180 kapsler)

Omega 3 med citrussmag 180 kap fra Nordic Naturals

Spar 12%

Pris: 399,00 kr

Kun 349,00 kr

Dækker vores daglige behov for et sundt omega-3 niveau
Nordic Naturals? Omega-3 er en glimrende kilde til de essentielle omega-3 fedtsyrer, der optræder i fiskens normale EPA-DHA ratio.
Hurtig levering
1 - 3 dages levering
Gratis fragt
Ved køb over 650 kr.
Beskrivelse
Dækker vores daglige behov for et sundt omega-3 niveau

Nordic Naturals Omega-3 er en glimrende kilde til de essentielle omega-3 fedtsyrer, der optræder i fiskens normale EPA-DHA ratio.

Omega-3 er essentielle fedtsyrer, der skal tilføres via kosten, da kroppen ikke selv kan danne disse meget vigtige fedtsyrer.

Nordic Naturals Omega-3 med citrussmag er en velsmagende, frisk og ren kilde til de essentielle omega-3 fedtsyrer og vitamin E.
På grund af den fedtfrie kosts stigende popularitet i nutidens samfund, er der generelt i typisk dansk kost en mangel på det ?gode? fedt - de essentielle fedtsyrer.

Omega-3 er kendt for at øve indflydelse på menneskers sundhed. Stærke videnskabelige beviser peger bl.a. på de mange sundhedsmæssige egenskaber ved omega-3 fedtsyrerne og deres rolle som et vigtigt næringsstof i en velafbalanceret kost. Omega-3 er desuden en vigtig medspiller, når der drejer sig om vækst og udvikling igennem hele menneskets livscyklus.

Nordic Naturals' Omega-3, der er udvundet af dybhavsfisk(ansjoser og sardiner), kan med fordel supplere kosten, hvis den daglige kost ikke indeholder tilstrækkelige mængder frisk fisk.

Forslag til indtagelse: 2 kapsler dagligt i forbindelse med mad. Ved særlige behov 3-4 kapsler. Opbevares bedst koldt, tørt og væk fra sollys.

Ingredienser: Naturlig fiskeolie fra dybhavsfisk (ansjoser og sardiner) gelatine, konsistensmiddel (glycerol), naturlig citronolie, naturligt vitamin E (d-alfatokoferol fra soja), rosmarinolie
Praktisk information:
  • Gratis Fragt på ordrer over 650 kr
  • Levering fra 39 kr
  • 30 dages returret
  • Sikker betaling
Varenummer: 10011
Se lignende produkter

Andre kunder købte også disse varer

?>