Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til kurven

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader

Original Chia® Chia Frø (500 gr)

Chia Original (chiafrø) 500gr. fra Original Chia ApS

Spar 11%

Pris: 78,00 kr

Kun 69,00 kr

Chiafrø er en unik fødevare, fordi den har samlet en række næringsstoffer i høj koncentration. Frøet er nemt at bruge som ingrediens, fordi det er smagsneutralt.
Frøet har blandt andet et meget indhold af den sunde, flerumættede fedtsyre omega-3.
Hurtig levering
1 - 3 dages levering
Gratis fragt
Ved køb over 650 kr.
Beskrivelse

Chiafrø er en unik fødevare, fordi den har samlet en række næringsstoffer i høj koncentration. Frøet er nemt at bruge som ingrediens, fordi det er smagsneutralt.

Frøet har blandt andet et meget indhold af den sunde, flerumættede fedtsyre omega-3. Derudover er Original Chia ®:

- Proteinholdigt
- Fyldt med kostfibre
- Fyldt med mineraler som calcium og magnesium

Original Chia ® er et naturligt produkt med neutral smag og lugt. Hvis frøet ristes, kan man ane en nøddeagtig smag, men blandes frøene med andre ingredienser, er de helt smagsneutrale. Original Chia ® har en række sunde næringsstoffer samlet i samme fødevare og er et perfekt supplement til kosten.

Chiafrø blev oprindelig brugt af indianere i Syd- og Mellemamerika som en grundbestanddel i kosten, men også som kosmetikprodukt. I EU er chiafrø foreløbig kun godkendt til brug i bagværk med op til 5 %.

Chiafrø (Salvia Hispanica L) er blevet dyrket i over 4000 år i Syd- og Mellemamerika. Frøene indgik indtil for ca. 500 år siden som en hovedbestanddel i Aztekernes og Inkaindianernes kost på linje med majs og bønner.

Efter spaniernes ankomst forsvandt chiafrø næsten fuldstændig. Indianerne havde brugt chia både som en primær ingrediens i deres kost, men også til fx religiøse ofringer. I et forsøg på at udslette indianerkulturen ødelagde spanierne slet og ret markerne med chia.

Heldigvis bestod få planter rundt omkring, og I 1990?erne genopdagede man chiafrø. På det tidspunkt havde man problemer med fejlslagen høst af især hvede i området. Derfor satte en gruppe forskere sig for at afsøge nye muligheder for dyrkning af afgrøder ? og stødte så på det næsten forsvundne chiafrø.

I forskernes undersøgelser af denne nyopdagede fødevare fandt forskerne ud af, at chiafrøet er en nærmest perfekt sammensat fødevare.
Praktisk information:
  • Gratis Fragt på ordrer over 650 kr
  • Levering fra 39 kr
  • 30 dages returret
  • Sikker betaling
Varenummer: 14200

Andre kunder købte også disse varer

?>