Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til kurven

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader

Superfruit Spirulina Pulver Ø (200 gr)

Spirulina pulver økologisk 200gr fra Superfruit

Spar 11%

Pris: 179,00 kr

Kun 159,00 kr

Spirulina en af naturens mest koncentrerede kilder til næringsstoffer, rig på protein, klorofyl og andre vigtige næringsstoffer. Superfruit Spirulina er økologisk dyrket og certificeret. Spirulina er en fremragende kosttilskud til vegetarer uden nogen tilsætningsstoffer.
Hurtig levering
1 - 3 dages levering
Gratis fragt
Ved køb over 650 kr.
Beskrivelse
Spirulina en af naturens mest koncentrerede kilder til næringsstoffer, rig på protein, klorofyl og andre vigtige næringsstoffer. Superfruit Spirulina er økologisk dyrket og certificeret. Spirulina er en fremragende kosttilskud til vegetarer uden nogen tilsætningsstoffer. Spirulina kommer fra Mellemamerika og Afrika og er en af de første fotosyntetiske organismer på jorden. Spirulina kaldes en blå-grøn mikroalger og lever i ferskvand eller havet. Spirulina er en samlebetegnelse for to arter af cyanobakterier i form af spiraler: Arthrospira platensis og Arthrospira maxima. De kaldes alger, fordi de er vandlevende organismer, der er i stand til fotosyntese.

Næringsstoffer
Spirulina indeholder proteiner, vitaminer, mineraler, essentielle aminosyrer, essentielle aminosyrer, essentielle fedtsyrer og klorofyl.Protein: Spirulina indeholder 60-70% protein, som er seks gange mere end æg og tre gange mere end oksekød. Proteinet består af 18 forskellige aminosyrer, 8, som er væsentlige for mennesker. Beta-caroten: Unik Spirulina indeholder 15 gange mere betacaroten end gulerødder, og 40-60 gange mere end spinat. Beta-caroten omdannes af enzymer af vitamin A i kroppen.Klorofyl: Klorofyl er et grønt farvestof, der anvendes i fotosyntese og er, hvad rensdyr (detoxar) kroppen mod skadelige kemiske stoffer, tungmetaller og andre giftstoffer. Phycocyanin: Den blå farve Spirulina kommer fra pigmentet og antioxidant phycocyanin og er en af de vigtigste bestanddele i Spirulina.Mineraler: Spirulina indeholder mange vigtige mineraler, såsom Ca, Mg, Na, K, P, I, Se, Fe, Cu, Zn, etc.Vitaminer: Spirulina indeholder et bredt spektrum især af B-vitaminer, B1, B2, B5, B6, B11, B12, C og E.
Praktisk information:
  • Gratis Fragt på ordrer over 650 kr
  • Levering fra 39 kr
  • 30 dages returret
  • Sikker betaling
Varenummer: 12233
Se lignende produkter

Andre kunder købte også disse varer

?>