Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til kurven

Opdaterer din indkøbskurv

cart-loader

Fedt for Life Bog (1 stk)

Fedt for Life af forfatter Anette Harbech Olesen

148,00 kr
I bogen gør Anette et kompliceret emne enkelt. Få svar på, hvad det er for fedtstoffer, vi alle har brug for, hvordan du får dem og hvor meget du skal have. Du får redskaber til at skelne mellem det sunde cellefedt og det usunde dellefedt, så du giver din hjerne, dit nervesystem og din hormonbalance de optimale betingelser.
Hurtig levering
1 - 3 dages levering
Gratis fragt
Ved køb over 650 kr.
Beskrivelse
I bogen gør Anette et kompliceret emne enkelt. Få svar på, hvad det er for fedtstoffer, vi alle har brug for, hvordan du får dem og hvor meget du skal have. Du får redskaber til at skelne mellem det sunde cellefedt og det usunde dellefedt, så du giver din hjerne, dit nervesystem og din hormonbalance de optimale betingelser. Bogen er også fyldt med lækre opskrifter og ideer til, hvordan du let får alle de gode fedtstoffer ind i dit køkken - som erstatning for dårligt og usundt fedt.

Bogen er blandt andet anbefalet af Walter Willett, MD Dr PH Chair, Department of Nutrition, Harvard School of Public Health og overlæge dr. Med Henrik Hey, Vejle Sygehus.

Ernæringsekspert Anette Harbech Olesen er forfatter, foredragsholder og underviser. Hun er uddannet indenfor kost og ernæring både i Danmark og USA og har tidligere skrevet bøgerne ´Det er ikke lige fedt?, ?Mad for livet?, ?Din optimale vægt? og ?Sund mad før under og efter kræftbehandling?. Se mere på madforlivet.com
Praktisk information:
  • Gratis Fragt på ordrer over 650 kr
  • Levering fra 39 kr
  • 30 dages returret
  • Sikker betaling
Varenummer: 6939
Se lignende produkter

Andre kunder købte også disse varer

?>