Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til kurven

  Opdaterer din indkøbskurv

  cart-loader

  John Masters

  Her finder du vores udvalg af John Masters shampoo, Shine On, balsam og stylingprodukter.

  Alle John Masters Organics produkter er fri for skadelige kemikalier og baseret på naturlige ingredienser som f.eks. shea butter, lavendel og avokado.
  Tilbud på John Masters Organics
  Vi har altid lave priser på vores John Masters produkter, så du kan få varen på tilbud i forhold til den vejledende udsalgspris. På den måde kan du både være god ved din krop og samtidig spare penge.
  Filosofien bag John Masters Organics
  John Masters Organics har over 20 år på bagen og er et velkendt brand indenfor hårpleje - ikke mindst fordi, vi bliver mere og mere bevidste om at passe på vores krop, hår og hud, samtidig med at vi plejer den på bedste måde. Selve kernen i serien er, ifølge John Masters selv: Hvorfor bruge kunstige og syntetiske stoffer, når der findes naturlige ingredienser som er endnu bedre - og samtidig er mere sikre for miljøet?
  Faktisk kan man allerede på emballagen se, der er tale om et rent produkt. Indpakningen har minimilastisk udseende, men ser alligevel så eksklusiv ud, at man har lyst til at lade sine flasker og dåser stående fremme på badeværelset. John Masters Shine On - et vaskeægte mirakelmiddel. Selv det mest genstridige og ødelagte hår får et boost med John Masters Shine On, som er kendt verden over for at yde mirakler til dit hår.

  Hvor mange hårkure, der lover glat hår, indeholder silikone er John Masters Shine On i stedet tilsat kelp, som kommer fra tang.
  Det giver håret en fantastisk glans og gør det ultra blødt og de 6 tilsatte økologiske planteolier plejer håret effektivt.

  Kuren kan bruges til alle hårtyper, inklusiv farvet hår, og giver et perfekt resultat, inden du benytter dit glattejern.