Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til kurven

  Opdaterer din indkøbskurv

  cart-loader

  Pukka urtete

  Det engelske mærke Pukka tilbyder økologisk te i et enormt bredt sortiment af urtebaserede ingredienser og du finder altid Pukka te på tilbud hos os.

  Pukka blev dannet i den lille havneby Bristol for snart femten år siden, hvor tanken bag har været at udvikle og producere velsmagende ogsund te. Skaberne af mærket beskriver desuden, at inspirationen bag Pukka har taget udgangspunkt i en hinduistisk og indisk filosofi om såkaldt Ayurveda.
  Fordelene ved Pukka te<

  Filosofien bygger på et system af helende og naturlig medicin, der renser kroppen og befrier affaldsstoffer fra kredsløbet, hvilket lige præcis er dette område, den ikoniske Pukka the er blevet kendt for. Tusinder og atter tusinder af kunder verden over bruger Pukka urtete som en fast detox te i hverdagen på baggrund af dets rensende og helendeevne. Når uønskede affaldsstoffer cirkulerer i det kropslige kredsløb og herved skaber bakterieophobninger, vil man som et resultat føle oppustethed samt en tung, træt og uoplagt fornemmelse i kroppen.

  Ved en kombination af varieret kost og regelmæssigt urtete-indtag, viser undersøgelser, at der opbygges balance i kroppen, da affaldsstoffer og bakterier allerede efter nogle dage vil være reduceret drastisk. I forbindelse med vægttab eller vægtstabilisering er teen derfor oplagt som et supplement til opnåelsen af en sund livsstil.

  Udover de sundhedsmæssige aspekter er det selvfølgelig også de lækre, smagsmæssige oplevelser, der gør Pukka te til en fantastisk drik.