Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til kurven

  Opdaterer din indkøbskurv

  cart-loader

  Q10

  Q10 kosttilskud er energigivende, indeholder antioxidanter og besidder immunstyrkende funktioner.
  Kroppens energiceller bruger Q10 til at danne energi og størstedelen af Q10 får vi gennem kosten.Der findes blandt andet Q10 tørfisk, sardiner, bælgfrugter, nødder og kød, men i særlige perioder af livet kan et Q10 kosttilskud være et godt supplement.
  F.eks. når kroppen udsættes for store belastninger og stress. I disse situationer bliver de forhændenværende Q10-reserver nemlig hurtigere opbrugt end normalt, hvilket kan medføre mathed, træthed og en generel følelse af at være energiforladt. Q10 100 mg tabletter
  På hylderne har vi Q10 kosttilskud med forskellige koncentrationer, nemlig 30 mg og tabletter med 100 mg Q10.Den bedst dokumenterede virkning har Q10 kapsler med et indhold på 100 mg.
  Derudover er nogle af vores Q10 produkter med flydende lechitin, som sikrer den bedste optagelighed - det gælder f.eks. Omni Q10 fra Biosym med 100mg eller Super Q10 fra Natur Drogeriet.
  Q10 til gode priser
  Hos Helsehelse kan du altid få Q10 kosttilskud på tilbud til lave priser og under vejledende udsalgspris - med hurtig levering og billig fragt.