Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til kurven

  Opdaterer din indkøbskurv

  cart-loader

  Hvedegræs - wheatgrass

  Kroppens behov for mineraler og proteiner kan i nogle tilfælde risikere at blive nedprioriteret ved en vegansk/vegetarisk diæt.
  Føler du dig som veganer eller vegetar ofte træt, uoplagt og har mørke rande under øjnene? Det kan være et tegn på vitaminmangel, og du er nu nød til at finde alternative proteinrige kilder.

  Det er her superurten hvedegræs kommer ind i billedet. Denne græsurt indeholder nemlig protein i form af minimum 20 virkningsfulde aminosyrer og har desuden et mineralrigt indhold på minimum 92 forskellige slags mineraler, der har afgørende betydning for kroppen.

  Stort udvalg af hvedegræs


  Nedenunder finder du en række forskellige produkter, der alle indeholder hvedegræs og kan herved tilfredsstille kroppens protein- og mineralbehov, hvoraf der desuden er en række andre positive, sundhedsmæssige aspekter involveret. Hvedegræs kan med det høje klorofylindhold være med til at øge processen i ilttransportering ud til kroppens celler - en afgørende proces, der ved god funktion styrker immunforsvaret.

  Vi tilbyder hvedegræsrige produkter som; clean greens pulver fra Pukka, Detox super mix hvedegræs juice pulver fra Pukka, hvedegræs super pulver, hvedegræs pulver fra Superfruit, light mix super samt wheat grass juice powder. Alle produkter er økologiske!