Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til kurven

  Opdaterer din indkøbskurv

  cart-loader

  Sult

  Hvordan taber man sig? Ønsker du et varigt vægt tab?


  En del nye kosttilskud til vægttab har set dagens lys. At man let tager på eller at man er overvægtig skyldes ikke altid at man spiser for meget og for usundt, men kan ofte skyldes ens arveanlæg. I hverdagen vil det betyde at man skal tænke mere over hvad man indtager af mad, sodavand, slik og hurtige mellemmåltider. Det at skifte en sodavand ud med en flaske vand, eller et stykke chokolade ud med et stykke frugt, betyder meget for det daglige kalorie indtag og vil måske kunne sætte gang i et naturligt vægttab.

  Når vi tager på i vægt betyder det at vi hælder mere benzin på kroppen end den kan forbruge. Det betyder at vi skal spise mindre eller have gang i forbrændingen ? måske begge dele på en gang for at få gang i vægttabet. Vi kan dyrke motion, gå lange ture, tage trappen i stedet for elevatoren, hvilket kan få gang i vægttabet da problemet ofte er at vi ikke bevæger os så meget som man gjorde før i tiden.

  Man kan også gå i gang med en slankekur, og dem er der lige så mange af som der meninger om hvordan man taber sig. Hvilken type slankekur der passer til dig er ikke til at vide, og der må man selv i gang med at eksperimenterer. Man kan f.eks. prøve TV2 kuren med ernæringsekspert Christian Bitz som er meget populær.

  Der er kommet en ny måde at regulerer sin sult på, og der er ved at indtage kostfibre som udvider sig i mavesækken så man ikke kan spise den samme mængde mad. Flere af de nye kosttilskud indeholder Kostfiberet som hedder glucomannan. Glucomannan fibrene suger væske til sin når de kommer ned i maven og udvider sig mange gange der egen vægt så du derved ikke har den samme sult.
  Du kan se alle de nye vægttabs kosttilskud her under.