Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til kurven

  Opdaterer din indkøbskurv

  cart-loader

  Dado sens

  I dag hvor hudproblemer bliver mere og mere almindeligt, efterhånden som flere mennesker lider af overfølsomhed, allergi, tør og uren hud, er det godt der er alternativer som Dado sens. En række faktorer, herunder sollys, luftforurening ogskadelige tilsætningsstoffer i vores fødevarer er i høj grad ansvarlige for dette. Desværre er der mange hudplejeprodukter som indeholder ingredienser, der simpelthen ikke er kompatible med din hud, og som kan gøre din huds tilstand værre.

  Hvordan får du den bedste hudpleje?
  Dado sens er overbeviste om at du kan opfylder kravene til din hud, når du forstår, hvad de er. Det er Dado sens mål at give din hud præcis, hvad den har brug for - hverken mere eller mindre. Dado sens ønsker at hjælpe din hud til at finde sin naturlige balance. Smuk hud er sund hud! Mange års forskning har givet Dado sens stor viden om huden, som sammen med det fokuserede input af dermatologer, danner grundlaget for de unikke Dado SENS hudplejeprodukter.

  Dado sens har udviklet Derma-kosmetiske løsninger baseret på naturen til alle typer sart hud .De er effektive for allergikere, personer med atopisk dermatitis, psoriasis, diabetes, rosacea eller acne og er egnet for folk i alle aldre. Dado SENS er ekspert i naturlig, effektiv og hud-kompatible Derma-kosmetik.

  Hudpleje er et spørgsmål om tillid og det er derfor, Dado sens lover at tilbyde dig top kvalitet med klar information om deres ingredienser og hvordan de arbejder med din hud.