Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til kurven

  Opdaterer din indkøbskurv

  cart-loader

  Weleda

  Weleda har siden begyndelsen af 1921 produceret produkter til hudpleje som fremstilles af velkendte lægeplanter, mineraler, naturlige planteolier og ægte æteriske olier. Helhedssynet på mennesket og samspillet med naturen er et centralt udgangspunkt og der føres nøje kontrol med både råvarer og produktionsprocessen. Weleda selv kalder det for holistisk hudplee.

  Weleda er 80 års viden og erfaring


  Det unikke ved Weleda produkter er det lange kendskab og over 80 års erfaring med de terapeutiske og virksomme stoffer som findes i vores natur. Denne viden og tradition kombineret med moderne produktudvikling bruges til at fremhæve de naturlige kompositioner i de naturlige hudplejeprodukter fra Weleda. For at opnå det bedste resultat, vælges alle planter og ingredienser med allerstørste omhu. Slutproduktet kontrolleres altid nøje og dermatologiske og kliniske tests udføres kontinuerligt.

  Biodynamisk og Fair Trade


  Ingredienserne i de lækre produkter fra Weleda er biodynamiske og Fair Trade. Desuden er ingen af produkterne testet på dyr.
  Her på helsehelse.dk kan du i øvrigt altid finde Weleda på tilbud i forhold til de vejledende udsalgspriser. Så kan du forkæle dig selv og din krop billigere, end du plejer.
  Søger du en Weleda forhandler? så er du havnet det rigtige sted.