Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til kurven

  Opdaterer din indkøbskurv

  cart-loader

  Hevea

  Navnet Hevea kommer fra det latinske navn for gummitræ, Hevea Brasiliensis, som vokser vildt i naturen og i plantager.. For os er det grundlæggende, at vi skal passe på vores kostbare klode, og på dem der bor på den. Vores producent arbejder hele tiden på at forbedre arbejdsmetoderne til gavn for alle. For hver lille mængde gummi der bruges til at lave sutter, er vores producent forpligtet til at afsætte penge til at genplante gummitræer Det er essentielt for os, at der er mindst mulig belastning på de veluddannede voksne arbejdere, der tapper gummi fra træerne i plantagerne.
  Produktionen af Hevea er bæredygtig, og giver minimal belastning på miljøet. Hevea er fremstillet af 100% naturgummi. Mens mange andre sutter bliver pakket i en masse overflødig plastik, der skader naturen, er Hevea pakket i en flot æske af genbrugspapir. Hevea er en ekstraordinær god sut. Ikke kun for dit barn, men også for miljøet! Hevea er lavet naturligt, og med omtanke for kloden vi er nødt til at passe så godt som muligt på - alt sammen for at gøre det bedste for dit barn.
  Alle Hevea sutterne bliver naturligvis testet af et uvildigt analysefirma for at bevise, at de lever op til EU's standard EN1400.