Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til kurven

  Opdaterer din indkøbskurv

  cart-loader

  Mellisa til børn

  Mellisa Naturkosmetiks målsætning har altid været, at fremstille naturlige luksus hudplejeprodukter af højeste kvalitet. Derfor udvælger vi naturlige og økologiske råvarer med største omhu og som nøje er tilpasset de forskellige hudtyper, hvad enten det drejer sig om pleje af normal hud, eller pleje af hud der kræver særlig pleje. Med tanke for, at huden trods alt er vort største organ, er det bestemt ikke ligegyldigt hvad du plejer din hud med.
  Der er mange gode grunde til at vælge produkter fra Mellisa Naturkosmetik.
  I tusinder af år har blandt andre naturfolk, munke m.fl. tilegnet sig et stort kendskab i brug af naturlige plante-olier, plante-ekstrakter, duftstoffer o.lign.. Det er denne viden vi nu i dag kan nyde godt af. De mange års erfaringer, samtidig med at nutidige forskere har erkendt, at de gamle læremestre havde ret, skaber stor tryghed og giver præcis huden hvad den har brug for, for at bevare dens smidighed og elasticitet.
  Ved brug af naturlige og økologiske råvarer bliver huden ikke forurenet af syntetiske ingredienser. Naturlige råvarer er hurtigt fornybare, og i sagens natur, også let biologisk nedbrydelige.
  Vi er meget imod test på dyr. Vi har derfor mange forbrugere som gerne tester / afprøver vore produkter, inden de kommer i handelen