Menu

Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til kurven

  Opdaterer din indkøbskurv

  cart-loader

  Filterkander og drikkevand

  14/12/15 13.23

  Kan vi drikke det vand der kommer ud af vores vandhaner?

  Jeg er ikke ekspert på området, men ud fra de oplysninger jeg har kunne finde på nettet har Danmark noget af verdens bedste drikkevand, samt en skrap kontrol som gør at forurening bliver opdaget hurtigt, så min overbevisning er at vi sagtens kan drikke direkte fra hanen.

  Hvorfor skal vi så bruge en filter kande?

  Et kulfilter virker fantastisk til at fjerne f.eks. pesticider, tungmetaller, klor, smag og partikler ned til ca. 0,5my. Bor man i en ældre ejendom kan de gamle vandrør godt afgive smag og partikler til vandet. Vi bruger selv her i familien kulfilter kanden fordi vi syntes at vandet smager bedre og virker"blødere". Vi har altid en Dafi kande stående i køleskabet så der altid er koldt vand og min datter har en Booble flaske med i skoletasken.

  70% af vores krop består af vand, og mange af os glemmer at drikke vand nok i hverdagen. Når vi har en kande vand stående i køleskabet bliver vi herhjemme mindet om at vi skal drikke vand. Min datter ved at hun skal tømme sin drikkedunk før der drikkes juice og saftevand m.m.

  Vi kan godt lide at rejse og er en del i østen hvor der i mange lande ikke er andre muligheder en at købe flaskevand. Vi har altid Bobble flasker med i kufferten så vi er helt sikre på at vi får det reneste drikkevand. Vi kommer hvert år det samme sted i Thailand i flere uger ad gangen. I 35 graders varme skal der drikkes en god mængde vand hvilket ofte kan blive dyrt, derfor har vi fundet en lokal "vand pusher" som kommer med vand i 25 liters dunke. Vandet er rent, men kan godt smage lidt "gammelt" så det bliver hældt på en kulfilter dunk.

  Se alle vores kulfilter dunke og kander her

  Posted in Tips By

  Mikkel Cort