Menu

Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til kurven

  Opdaterer din indkøbskurv

  cart-loader

  Savner du ris og pasta på din kur? Så se nyheden her:
  Pasta og ris med kun 6 kalorier

  Så blev det dag 1 hvor jeg sammen med min kone er startet på Anne Bech's Fit på 100 dage.

  Mit målskema
  Morgenmaden
  Skal vi ikke bare være ærlige og sige at denne morgenmad er svær at få ned når man er vant til kun at få kaffe om morgenen og den første bid mad omkring frokosttid. Den gled ned med 1 ltr. vand, for nu skal man lige pludselig drikke 3 ltr. om dagen.

  Læs mere >>

  5:2 diæten

  14/12/15 10.23

  Flere og flere danskere forsøger sig med utallige diæter og vægttabsprogrammer, men det endelige resultat er oftest ikke så positivt som først antaget. Sommetider står vægten simpelthen bare stille – ligegyldigt hvor hårdt man forsøger sig med kalorierestriktioner og motion.

  Mange oplever endda også overspisning i meget udbredt grad efter at have opgivet de enkelte kure.Her kan du læse om 5:2 diæten og finde idéer til en kostplan for dine fastedage. Den psykologiske dimension ved diæt

  Læs mere >>

  Low carb kur

  14/12/15 10.21

  Hver eneste dag introduceres vi for nye, anderledes og alternative diæter – læs eksempelvis et tidligere indlæg om 5 2 diæten her på bloggen eller søg ”alternative diet” på Google og du finder utallige kostplaner og anbefalinger af nye livsstile.

  Det kan være noget af en forvirrende jungle at bevæge sig ind i, når man sådan står og skal vælge en diæt. Der er dog en helt specifik kostvejledningsbaseret diæt, som eksperter og diætister altid vender tilbage til – nemlig den såkaldte low carb kur. Læs mere om dette diæt-vidunder i artiklen og få forhåbentligt et endegyldigt svar på, hvordan DU slipper af med de overflødige kilo og bliver sommerklar.

  Læs mere >>