Menu

Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til kurven

  Opdaterer din indkøbskurv

  cart-loader

  Padma 28 og Padma plus

  14/12/15 13.30

  Køb Padma plus på tilbud

  Padma 28 har skiftet navn og det har skabt lidt forvirring. Vi bliver ofte kontaktet om hvad forskellen er på Padma 28 og padma plus.

  Jeg vil her prøve at forklare hvad forskellen er.

  Padma 28 er et naturlægemiddel og Padma plus er et kosttilskud.

  Padma 28 bliver ikke længere fremstilles som tabletter, men kun som kapsler. Da der er tale om en ændring af formuleringen (fra tabletter til kapsler) skal man indsende en variationsansøgning til Sundhedsstyrelsen. Behandlingstiden for sådanne ansøgninger er normalt 1-2 år. Derfor kan naturlægemidlet Padma 28 i kapselform først sælges, når der foreligger en godkendelse fra Sundhedsstyrelsen.

  Den tibetanske urteblanding fra Padma, sælges som kosttilskud med navnet Padma plus og er i kapsler. Kapslerne er nemme at indtage, og den karakteristiske smag som kendetegner disse urter kamufleres. Padma Plus indeholder en nøje udvalgt sammensætning af Tibetanske urter.

  Vegetabilske kapsler

  Kapslerne er ydermere vegetabilske, hvilket ligeledes ofte er efterspurgt - specielt af vegetarer. Skulle man alligevel af andre årsager ikke ønske at sluge kapslerne, kan man åbne dem og hælde indholdet ud på en ske med eksempelvis, yoghurt.

  Der er ændret lidt på formlen, da nogle af de droger der bliver brugt i naturlægemidlet ikke må bruges i kosttilskud.

  I kapslerne er der ikke costusrod, neemtræ, almindelig akeleje, gul potentil, sida cordifoli og kaempferia galanga. Disse droger er tilstede i de gamle Padma 28. Til gengæld er der følgende ingredienser i kapslerne, som ikke er til stede i tabletterne: Myrobalan (amla), bastard myrobalan, læge-alant, almindelig hvidtjørn, gåsepotentil, ingefær og almindelig hjertespand

  Padma har så vidt muligt prøvet at ramme den samme virkning med de ingredienser de har udskiftet. Men det er ikke det samme produkt, så vi kan ikke love 100% at virkningen er den samme. Men da de fleste ingredienser stadig er i produktet og dem man har udskiftet og suppleret med, på papiret, har den samme effekt, burde der ikke være forskel i virkningen. Men vi reagerer jo alle forskelligt selvom litteraturen siger noget andet.

  Husk nu at vi altid har et godt tilbud på Padma!

  Posted in Produkt nyheder By

  Mikkel Cort