Menu

Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til kurven

  Opdaterer din indkøbskurv

  cart-loader

  Kan vi drikke det vand der kommer ud af vores vandhaner?
  Jeg er ikke ekspert på området, men ud fra de oplysninger jeg har kunne finde på nettet har Danmark noget af verdens bedste drikkevand, samt en skrap kontrol som gør at forurening bliver opdaget hurtigt, så min overbevisning er at vi sagtens kan drikke direkte fra hanen.

  Læs mere >>

  Frys nogle safter ned i isterningposer, så er der nogle gode små is her i "sommer" varmen.

  Smokey eyes tips

  14/12/15 13.18

  Her kan du trin for trin se hvordan du lægger en let og gylden øjenmakeup til både hverdag og fest. Der bliver brugt makeup produkter fra Alva og Lavera.

  Det tager kun 3-4 minutter at lægge denne flotte øjenmakeup.

  Læs mere >>

  Chili indeholder et stof som hedder capsaicin.
  Dine nerver i munden bliver påvirket af capsaicin hvilket giver en stærk og brændende fornemmelse. Som udgangspunkt smager chilifrugter ikke af særlig meget, men de er med til at løfte smagsindtrykket af en ret.

  Læs mere >>

  Julen er forbundet med mange gode ting og her imellem også en masse fed mad. Det kan være hårdt for maven og få den ud af balance. Du kan her blive lidt klogere på det hele.

  Læs mere >>

  Kanel indeholder kumarin som iflg. EU kan skade vores lever i for store mængder.
  Grænseværdien for kumarin er 15mg. Pr. kg.
  Kassia kanel indeholder mere kumarin end ceylon kanel.

  Læs mere >>

  Jeg røg selv 30 cigaretter om dagen, og elskede at ryge. Jeg vidste godt at skulle jeg stoppe ville det kræve meget af mig. Da min kone blev gravid, satte jeg det mål at jeg ville stoppe den dag hun fødte. Nu havde jeg noget at se frem til, og da den lille blev født røg jeg ikke mere. Jeg havde d.28/11/2013 ikke haft en cigaret i munden i over 10år.

  Læs mere >>