Menu

Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til kurven

  Opdaterer din indkøbskurv

  cart-loader

  Julemave? julen er hård kost for maven

  14/12/15 13.09

  Julen er hård kost for maven.

  Er du vant til at spise fed mad hele året?
  Det er de færreste og derfor vil mange opleve at maven efter julefrokost med øl og snaps, juleaften med and og sovs samt masser af søde sager giver op. Fed mad bliver længere tid i mavesækken før den glider videre til tarmsystemet, og derfor kan vi godt føle os ”oppustet”. Det er også en af grundende til at vi oftere får sure opstød og føler os skidt tilpas i juletiden.

  En anden kilde til dårlig mave kan også være at der typisk er flere personer i køkkenet end normalt, hvilket også giver en forøget chance for at vores mad bliver ”smittet” med bakterier fra f.eks. rå kødsaft, eller virus som roskildesyge.

  Kan vi undgå det?
  Nej det kan vi nok ikke, men vi kan forbygge og styrke vores mave tarmsystem så det ikke blive så slemt så vi bare skal ligge på sofaen mellem jul og nytår.

  Du kan faktisk forbygge på samme måde som du ville gøre før en ferie til eksotiske lande med fremmede bakterier ( for det gør du selvfølgelig for ikke at få ødelagt ferien – ikk?)

  Jeg vil ikke her anbefale specielle produkter, men blot råde dig til at forberede din ”jule mave” på højtidens strabadser.

  Du kan her senogle af de produkter som kan hjælpe dig på vej.

  Kosttilskud til mave og tarm

  Posted in Tips By

  Mikkel Cort