Menu

Varen tilføjes til din kurv

Kunne ikke tilføje til kurven

Gå til kurven

  Opdaterer din indkøbskurv

  cart-loader

  Nytårsforsæt? rygestop, slankekure........

  14/12/15 13.06

  I dag er det 1. Januar og masser af mennesker skal starte på deres nytårsforsæt i dag. De mest brugte er nok slankure og rygestop, men hvor mange kan egentligt holde dem. At starte på den første dag i det nye år er ikke altid den bedste løsning hvis man har sat sig for noget.

  At starte sit rygestop på en dag hvor man er træt og har tømmermænd, og mest har lyst til bare at sidde i sofaen og ryge, eller starte på slankekur på en dag hvor man mest har lyst til burger og cola er ikke nemt.

  Planlæg i god tid hvad du vil lave om i dit liv, og start ikke før du er mentalt klar. Det er ikke nemt at komme i gang, da mange "nytårsforsæt" er forbundet med store udfordringer i hverdagen, både fysisk og physisk.

  Jeg røg selv 30 cigaretter om dagen, og elskede at ryge. Jeg vidste godt at skulle jeg stoppe ville det kræve meget af mig. Da min kone blev gravid, satte jeg det mål at jeg ville stoppe den dag hun fødte. Nu havde jeg noget at se frem til, og da den lille blev født røg jeg ikke mere. Jeg havde d.28/11/2013 ikke haft en cigaret i munden i over 10år. Jeg har på intet tidspunkt savnet røgen, og jeg tror at det har noget at gøre med at jeg havde planlagt det grundigt lang tid i forvejen.

  Har du nogen gode råd til nytårsforsæt?

  Kom med din kommentar:)

  Læs her om mine resultater med Fit på 100 dage

  Posted in Tips By

  Mikkel Cort